Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"
Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 201/2007

Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών ( ΕΟΤ )
Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Θεσσαλίας
Νομοθεσία για Τυφλούς
Νομοθεσία για Τυφλούς
 
Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Πληροφορική
   
Βιβλιοθήκη
Βιβλιοθήκη
 
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
 
Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
 
 
 
 
Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ)
Ανακοινώσεις 2016

Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών στηρίζει την 24η απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016 που προκήρυξαν η Γ.Σ.Ε.Ε και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Αίτημα για άμεσο ορισμό συνάντησης και κατάθεση αιτημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για συνταξιοδοτικά θέματα που αφορούν τους τυφλούς και τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης για τη συζήτηση και επίλυση ζωτικής σημασίας θεμάτων που αφορούν το χώρο της τυφλότητας. (Προς Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας κο Κ. Μητσοτάκη)

Επαναφορά του αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης για τη συζήτηση και επίλυση ζωτικής σημασίας θεμάτων που αφορούν το χώρο της τυφλότητας. (Πρωθυπουργό της Χώρας κο Α. Τσίπρα)

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης για τη συζήτηση και επίλυση ζωτικής σημασίας θεμάτων που αφορούν το χώρο της τυφλότητας. (προς Πρόεδρο Ανεξαρτήτων Ελλήνων κο Π. Καμμένο)

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης για τη συζήτηση και επίλυση ζωτικής σημασίας θεμάτων που αφορούν το χώρο της τυφλότητας. (Πρόεδρο Ποταμιού κο Στ. Θεοδωράκη)

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης για τη συζήτηση και επίλυση ζωτικής σημασίας θεμάτων που αφορούν το χώρο της τυφλότητας. (Πρόεδρο Ένωσης Κεντρώων Κο Β. Λεβέντη)

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης για τη συζήτηση και επίλυση ζωτικής σημασίας θεμάτων που αφορούν το χώρο της τυφλότητας. (Πρόεδρο Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα Φ. Γεννηματά)

Έντονη διαμαρτυρία της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τυφλοί και τα άτομα με προβλήματα όρασης κατά τις συναλλαγές τους με την ALPHA BANK .

Έντονη διαμαρτυρία της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τυφλοί και τα άτομα με προβλήματα όρασης κατά τις συναλλαγές τους με τη Eurobank .

 
Αρχείο Ανακοινώσεων Ε.Ο.Τ
2017
         

 

 

 

Τυφλολογία
Τυφλολογία
Περί Τυφλών ο Λόγος
Ευτράπελα
   

Χρήσιμα

Χρήσιμα

Δωρεάν Λογισμικό
   
Σύλλογοι ΑΜΕΑ Μαγνησίας
Σύλλογοι ΑΜΕΑ Μαγνησίας
Σύλλογος Νεφροπαθών
   
Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΜΕΑ
Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΜΕΑ
 
 
 
"ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"
Συμμόρφωση της προσβασιμότητα του δικτυακού τόπου με τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας επιπέδου ΑΑΑ