Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"
Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 201/2007

Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών ( ΕΟΤ )
Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Θεσσαλίας
Νομοθεσία για Τυφλούς
Νομοθεσία για Τυφλούς
 
Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Πληροφορική
   
Βιβλιοθήκη
Βιβλιοθήκη
 
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
 
Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
 
 
 
 
Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ)
Ανακοινώσεις 2015

Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών στηρίζει την 24η απεργία της 3ης Δεκεμβρίου 2015 που προκήρυξαν η Γ.Σ.Ε.Ε και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Συμμετοχή της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών στο Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο που οργανώνει η Ε.Σ.Α.μεΑ. την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 στην Ομόνοια.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για εκ νέου ορισμό συνάντησης, με σκοπό την παροχή διευκρινήσεων σχετικά με τους όρους συνταξιοδότησης των τυφλών εργαζομένων στο Δημόσιο και τη λήψη προστατευτικών μέτρων για τους τυφλούς εργαζόμενους στο δημόσιο κι ευρύτερο δημόσιο τομέα, ενόψει της ψήφισης του νέου Ενιαίου Μισθολογίου.

Δελτίο Τύπου: Αγωνιστική κινητοποίηση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Υπουργείο Εργασίας τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 με αίτημα την προστασία των ασφαλιστικών, προνοιακών και φορολογικών δικαιωμάτων των τυφλών ενόψει της ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου με τα 48 προαπαιτούμενα.

Ανοιχτή επιστολή της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών προς τους αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Κατάθεση συμπληρωματικών αιτημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αίτημα ορισμού συνάντησης για τη συζήτηση κι επίλυσή τους .

Αίτημα για άμεσο ορισμό συνάντησης και κατάθεση υπομνήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για τη συζήτηση κι επίλυση προβλημάτων αρμοδιότητας Υπουργείων Οικονομικών κι Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αίτημα για άμεσο ορισμό συνάντησης και κατάθεση υπομνήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για την επίλυση προβλημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας.

 
Αρχείο Ανακοινώσεων Ε.Ο.Τ
2017
         

 

Τυφλολογία
Τυφλολογία
Περί Τυφλών ο Λόγος
Ευτράπελα
   

Χρήσιμα

Χρήσιμα

Δωρεάν Λογισμικό
   
Σύλλογοι ΑΜΕΑ Μαγνησίας
Σύλλογοι ΑΜΕΑ Μαγνησίας
Σύλλογος Νεφροπαθών
   
Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΜΕΑ
Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΜΕΑ
 
 
 
"ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"
Συμμόρφωση της προσβασιμότητα του δικτυακού τόπου με τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας επιπέδου ΑΑΑ