Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"
Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 201/2007

Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών ( ΕΟΤ )
Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Θεσσαλίας
Νομοθεσία για Τυφλούς
Νομοθεσία για Τυφλούς
 
Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Πληροφορική
   
Βιβλιοθήκη
Βιβλιοθήκη
 
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
 
Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
 
 
 
 
Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ)
Ανακοινώσεις 2012

Δελτίο Τύπου Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, Δε θα γίνουμε οι Ιφιγένειες μιας μετέωρης δόσης ενός «ανέλεγκτου» χρέους.

Δελτίο Τύπου Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, Απαιτούμε εδώ και τώρα να αρθεί η κατάφορη αδικία που συντελείται σε βάρος των εργαζομένων Ελλήνων τυφλών.

Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών και τα σωματεία - μέλη της μετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση που προκήρυξε η Ε.Σ.Α.μεΑ. για τις 23 Οκτωβρίου 2012 στα ΚΕΠΑ της Χώρας

Δελτίο Τύπου, Όχι στα εξοντωτικά μέτρα της Κυβέρνησης λένε και οι τυφλοί

Επαναφορά αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης προκειμένου να συζητηθούν μια σειρά ζωτικής σημασίας θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας.

Δελτίο Τύπου: Και οι τυφλοί απεργούν και διαδηλώνουν για την αποτροπή των εξοντωτικών μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση.

Πρόσκληση στο πανελλαδικό παναναπηρικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Δελτίο Τύπου, Οργή και αγανάκτηση των τυφλών για την απαξιωτική συμπεριφορά του Υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα απέναντί τους.

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της αγωνιστικής κινητοποίησης της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και των σωματείων - μελών της προς το Υπουργείο Οικονομικών της 13 ης Σεπτεμβρίου 2012.

Δελτίο Τύπου: Αγωνιστική κινητοποίηση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών στο Υπουργείο Οικονομικών την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 για τη μη περικοπή των προνοιακών επιδομάτων, των μισθών και των συντάξεων των τυφλών της χώρας.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ: Έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου για την απαλλαγή των τυφλών από την υποχρέωση κατάθεσης αποδείξεων στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ.

Ανακοίνωση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για τα αποτελέσματα της κινητοποίησης στο Υπουργείο Εσωτερικών, λόγω της αδικαιολόγητης καθυστέρησης χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων.

Δελτίο Τύπου: Αγωνιστική κινητοποίηση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών στο Υπουργείο Εσωτερικών την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 για τη μη καταβολή των προνοιακών επιδομάτων.

Εντονότατη διαμαρτυρία της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για τη μη καταβολή των προνοιακών επιδομάτων.

Επαναφορά αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης για συζήτηση μιας σειράς φορολογικής φύσεως θεμάτων και για την άρση αδικιών που αφορούν το χώρο των τυφλών.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Ο.Τ.Ε., κο Μιχαήλ Τσαμάζ, για εξαίρεση των τυφλών εργαζομένων από τις περικοπές στους μισθούς τους.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Δ.Ε.Η., κο Αρθούρο Ζερβό, για εξαίρεση των τυφλών εργαζομένων από τις περικοπές στους μισθούς τους.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών προς το Διοικητή Τράπεζας της Ελλάδος, κο Γεώργιο Προβόπουλο, για εξαίρεση των τυφλών εργαζομένων από τις περικοπές στους μισθούς τους.

Υπενθύμιση για λήξη της προθεσμίας υποβολής ολοκληρωμένης πρότασης εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών για τη στήριξη του εισοδήματος των τυφλών εργαζομένων και ανέργων.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών προς τον Πρόεδρο Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κο Κλεάνθη Παπαδόπουλο, για εξαίρεση των τυφλών εργαζομένων από τις περικοπές στους μισθούς τους.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών προς τον Πρόεδρο Εμπορικής Τράπεζας, κο Νικόλαο Εμπέογλου, για εξαίρεση των τυφλών εργαζομένων από τις περικοπές στους μισθούς τους.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών προς τον Πρόεδρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, κο Βασίλειο Ράπανο, για εξαίρεση των τυφλών εργαζομένων από τις περικοπές στους μισθούς τους.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών προς τον Πρόεδρο ALPHA BANK, κο Ιωάννη Κωστόπουλο, για εξαίρεση των τυφλών εργαζομένων από τις περικοπές στους μισθούς τους.

Έντονη διαμαρτυρία της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για την κατάργηση του κεκτημένου των ΚΕ.Δ.Δ.Υ.

Έκκληση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης, με σκοπό την προώθηση και επίλυση φορολογικών θεμάτων, καθώς και την άρση αδικιών που αφορούν το χώρο των τυφλών. 

Έκκληση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης, με σκοπό τη συζήτηση ζωτικής σημασίας αιτημάτων του χώρου των τυφλών που αφορούν το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για νομοθετική κατοχύρωση της μη απόλυσης τυφλών εργαζομένων στο Δημόσιο, τις υπό πώληση ΔΕΚΟ και τον ιδιωτικό τομέα.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για παροχή στοιχείων εκ μέρους σας στο Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τους άνεργους τυφλούς που επιδοτούνται.

ΕΟΤ και ΠΣΤ: Συζήτηση και προώθηση ζωτικής σημασίας αιτημάτων του χώρου των τυφλών που αφορούν το Υπουργείο Οικονομικών.

Αγωνιστική κινητοποίηση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών στο Υπουργείο Εργασίας για μια σειρά θεμάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης και αφορούν τους τυφλούς εργαζόμενους και τους υποψήφιους για τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας τυφλούς.

Έκκληση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης, με σκοπό τη συζήτηση ζωτικής σημασίας αιτημάτων του χώρου των τυφλών που αφορούν το Υπουργείο Οικονομικών.

Έκκληση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης, με σκοπό τη συζήτηση ζωτικής σημασίας αιτημάτων του χώρου των τυφλών που αφορούν το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Έντονη διαμαρτυρία της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για απονομή ιατρικού ποσοστού αναπηρίας από τα ΚΕ.Π.Α. σε συνδυασμό με το βαθμό λειτουργικότητας.

Ανακοίνωση Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για τα αποτελέσματα τής αγωνιστικής κινητοποίησης τής 21ης Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για τις φορολογικές ρυθμίσεις στο υπό σύνταξη και κατάθεση νέο φορολογικό σχέδιο νόμου.

Προκήρυξη αγωνιστικής κινητοποίησης για την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 προς το Μέγαρο Μαξίμου με σκοπό τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Χώρας.

Σχετικά με απάντηση στη Βουλή στην επερώτηση του βουλευτή κ. Α. Κολοκοτρώνη για τον προνοιακό χαρακτήρα του ενιαίου Κ.Ε.Α.Τ.

Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών δε θα δεχτεί καμία απόλυση τυφλού τηλεφωνητή από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, η διάλυση του οποίου εξαγγέλθηκε από την Κυβέρνηση.

Δελτίο Τύπου Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών: Όλοι οι τυφλοί στους δρόμους

Δελτίο Τύπου Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών :Ή εμείς ή αυτοί

Έντονη διαμαρτυρία της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για τη σκοπούμενη κατάργηση των ΚΕΔΔΥ και αίτημα για άμεσο ορισμό συνάντησης για τη συζήτηση μιας σειράς εκπαιδευτικών θεμάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Ανακοίνωση για φωνητική πύλη

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για άμεσο ορισμό συνάντησης με σκοπό τη συζήτηση αιτημάτων του χώρου των τυφλών που αφορούν το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών ζητά διευκρινήσεις σχετικά με τα λεχθέντα σε συνέντευξη πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, καθώς και άμεσο ορισμό συνάντησης.

 
Αρχείο Ανακοινώσεων Ε.Ο.Τ
2017
         
Τυφλολογία
Τυφλολογία
Περί Τυφλών ο Λόγος
Ευτράπελα
   

Χρήσιμα

Χρήσιμα

Δωρεάν Λογισμικό
   
Σύλλογοι ΑΜΕΑ Μαγνησίας
Σύλλογοι ΑΜΕΑ Μαγνησίας
Σύλλογος Νεφροπαθών
   
Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΜΕΑ
Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΜΕΑ
 
 
 
"ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"
Συμμόρφωση της προσβασιμότητα του δικτυακού τόπου με τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας επιπέδου ΑΑΑ