Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"
Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 201/2007

Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών ( ΕΟΤ )
Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Θεσσαλίας
Νομοθεσία για Τυφλούς
Νομοθεσία για Τυφλούς
 
Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Πληροφορική
   
Βιβλιοθήκη
Βιβλιοθήκη
 
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
 
Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
 
 
 
 
Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ)
Ανακοινώσεις 2011

Πρόσκληση σε αγωνιστική κινητοποίηση Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι

Δελτίο Τύπου Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών: Με μια μονοκοντυλιά ο Υπουργός Εσωτερικών οδηγεί τους τυφλούς στο σύγχρονο Καιάδα

Δελτίο Τύπου: Απαράδεκτη ταλαιπωρία των τυφλών με τη διαδικασία καταβολής του τέλους ακινήτων.

Προτάσεις της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για τις φορολογικές ρυθμίσεις του Σχεδίου Νόμου για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015.

Κατάθεση αιτημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών σχετικά με το νέο Μισθολόγιο-Βαθμολόγιο Δημοσίων Υπαλλήλων.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για εξαίρεση των τυφλών από τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων.

Δελτίο Τύπου της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για τα αποτελέσματα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών, σήμερα 10 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο Τύπου: Προκήρυξη αγωνιστικής κινητοποίησης της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών στο Υπουργείο Οικονομικών, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι, με αίτημα τη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών και τη δέσμευσή του για μια σειρά θεμάτων του χώρου των τυφλών αρμοδιότητάς του

Δελτίο Τύπου: Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών στηρίζει την απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ της 5 ης Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Άμεση απόσυρση του «μηχανογραφικού της ντροπής» και εξεύρεση προσβάσιμου στους τυφλούς και τα άτομα με προβλήματα όρασης τρόπου υποβολής αίτησης για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για μη συμπερίληψη εισοδηματικών κριτηρίων στην εξαγγελθείσα εξαίρεση των ατόμων με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80% από την έκτακτη εισφορά επί των δομημένων χώρων, καθώς και άρση της αδικίας με απαλλαγή και των τυφλών ελεύθερων επαγγελματιών από την επιβολή τέλους επιτηδεύματος, για λόγους ισότητας.

Έκφραση οργής και αγανάκτησης της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για τη διακοπή λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη του ΙΕΚ Τειρεσίας για άτομα με προβλήματα όρασης ειδικότητας χειριστών τηλεφωνικού κέντρου και εξυπηρέτησης πελατών.

Δελτίο Τύπου: Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών στηρίζει την απεργία της 28 ης και 29 ης Ιουνίου

Ανοιχτή επιστολή της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας κύριο Γ. Παπανδρέου

Συμπαράσταση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών στην 48ωρη απεργία των συμβασιούχων Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για συμπερίληψη της ειδικότητας του χειριστή οικιακού τηλεφωνικού κέντρου στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Δελτίο Τύπου: Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών στηρίζει την απεργία της 11 ης Μαΐου

Κατάθεση προτάσεων της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών με αφορμή το Σχέδιο Νόμου για το «Θεσμικό πλαίσιο των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, Ίδρυση Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Οργάνωση του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων» και τη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής των Ελλήνων της 14 ης Απριλίου 2011 για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Κύριε Υπουργέ, ζητούμε να κρατήσετε τις δεσμεύσεις σας.

Μια νέα παράλειψη Νόμου, πλήττει τους φτωχότερους τυφλούς.

 
Αρχείο Ανακοινώσεων Ε.Ο.Τ
2017
         

 

Τυφλολογία
Τυφλολογία
Περί Τυφλών ο Λόγος
Ευτράπελα
   

Χρήσιμα

Χρήσιμα

Δωρεάν Λογισμικό
   
Σύλλογοι ΑΜΕΑ Μαγνησίας
Σύλλογοι ΑΜΕΑ Μαγνησίας
Σύλλογος Νεφροπαθών
   
Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΜΕΑ
Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΜΕΑ
 
 
 
"ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"
Συμμόρφωση της προσβασιμότητα του δικτυακού τόπου με τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας επιπέδου ΑΑΑ