Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"
Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 201/2007

Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών ( ΕΟΤ )
Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Θεσσαλίας
Νομοθεσία για Τυφλούς
Νομοθεσία για Τυφλούς
 
Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Πληροφορική
   
Βιβλιοθήκη
Βιβλιοθήκη
 
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
 
Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
 
 
 
 
Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ)
Ανακοινώσεις 2009

Κατάθεση τεσσάρων αιτημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Αίτημα της ΕΟΤ προς την Υπουργό Παιδείας, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου για ορισμό συνάντησης και κατάθεση προτάσεων για την εκπαίδευση των ατόμων με προβλήματα όρασης.

Δελτίο Τύπου: Ενημέρωση μαθητών ενόψει της 3ης Δεκέμβρη-Παγκόσμιας Ημέρας Αναπήρων

Δελτίο Τύπου: Πρόσκληση στην εκδήλωση της ΕΟΤ ενόψει της 3 ης του Δεκέμβρη – Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Συγκέντρωση ειδών για φυλακές Θήβας

Ενημέρωση της ΕΟΤ προς τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κο Νίκο Σιφουνάκη, για τα βασικά αιτήματα του χώρου που άπτονται της προσβασιμότητας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Δελτίο Τύπου ΕΟΤ:"ΨΑΡΕΨΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ"

Ανακοίνωση της ΕΟΤ με τους συναδέλφους που είναι υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές 4-10-09

Υπόμνημα της ΕΟΤ με τα σπουδαιότερα προβλήματα των ατόμων με προβλήματα όρασης.

Πρόσκληση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών σε πιστοποιημένους γνώστες της γραφής braille για τη διδασκαλία της γραφής σε ενδιαφερόμενους πτυχιούχους Α.Ε.Ι.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για δημοσίευση της Ειδικής Προκήρυξης για θέσεις τυφλών τηλεφωνητών σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2643/98 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2009.

Αιτήματα της ΕΟΤ για οριστική λύση του προβλήματος της μετακίνησης των μαθητών, για συμπερίληψη των προβλημάτων των τυφλών φοιτητών και σπουδαστών σε σχετικό νομοσχέδιο και για άμεση λειτουργία του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στο Αιγάλεω.

Αίτημα της ΕΟΤ προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Ο.Τ.Ε., κο Παναγή Βουρλούμη,για αναπροσαρμογή του επιδόματος κίνησης που χορηγείται σε υπαλλήλους με πρόβλημα όρασης.

Διαμαρτυρία της ΕΟΤ προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Δημοσίων Έργων, κ. Γ. Σουφλιά, και απαίτηση για συμπερίληψη των ατόμων με προβλήματα όρασης σε τροπολογία για απαλλαγή από την εισφορά για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων.

Ενημέρωση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για τις ενέργειες του Υπουργείου Υγείας κατόπιν της έκκλησης - καταγγελίας της Ομοσπονδίας με το έγγραφο της υπ΄αριθμ. 346/03-06-2009.

Προτάσεις της ΕΟΤ για το αναλυτικό πρόγραμμα διδασκαλίας της γραφής Braille και αίτημα για το χρονικό προσδιορισμό της πιστοποίησης της Ομοσπονδίας και των Περιφερειακών Ενώσεων του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών ως κέντρων εκμάθησης.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για ορισμό συνάντησης για τη συζήτηση θεμάτων που άπτονται του Υπουργείου Δικαιοσύνης και απασχολούν τους τυφλούς και τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Προκήρυξη πρόσληψης τυφλού τηλεφωνητή με οχτάμηνη σύμβαση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη Θεσσαλονίκη.

Καταγραφή ανέργων συναδέλφων για την τήρηση μητρώου στην Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών.

Αίτημα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για πρόσληψη τυφλών τηλεφωνητών από τους Δήμους του Νομού Αττικής και ευχαριστίες για όσους Δήμους έχουν ήδη προβεί σε σχετικές προσλήψεις.

Διατήρηση δικαιώματος μειωμένου εισιτηρίου για τους τυφλούς και τους συνοδούς τους μετά την πώληση της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

 
Αρχείο Ανακοινώσεων Ε.Ο.Τ
2017
         
Τυφλολογία
Τυφλολογία
Περί Τυφλών ο Λόγος
Ευτράπελα
   

Χρήσιμα

Χρήσιμα

Δωρεάν Λογισμικό
   
Σύλλογοι ΑΜΕΑ Μαγνησίας
Σύλλογοι ΑΜΕΑ Μαγνησίας
Σύλλογος Νεφροπαθών
   
Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΜΕΑ
Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΜΕΑ
 
 
 
"ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ"
Συμμόρφωση της προσβασιμότητα του δικτυακού τόπου με τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας επιπέδου ΑΑΑ